MotorSportsBlog

MotorSportsBlog

een blog over... a blog about

Motorsports and photography! On photography you will find news, tips, tricks, tutorals, instructions, gear reviews and much more for starting photographers to the more experienced. For the petrol heads, there will be news and personal insight from the first row on various championships and my experiences as a newborn Road Race teammanager.

Ghelamco Arena ererondje

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 05 okt, 2015 15:59:38

Ghelamco Arena ereronde thuiswedstrijd tegen Standard Luik

Nadat we in Chimay de titel hadden binnengehaald, in hetzelfde jaar als Kaa Gent voor het eerst de titel pakte in de hoogste klasse, had ik een leuk idee voelen opkomen in mijn hoofd... 'Wat zou het super zijn mochten we een paar rondjes kunnen rijden in een volle Ghelamco Arena'. Goede publiciteit voor onze partners, voor het raceteam, maar ook voor onze sport in het algemeen.

Na een mailtje naar de mensen van Kaa Gent met een voorstel van het idee, kregen we een zeer enthousiaste mail terug met de uitnodiging tot een bespreking om dit idee om te zetten naar iets haalbaar. Zo kwam ik op een mooie middag terecht in de burelen op de 4 de verdieping van de Ghelamco Arena, en al vrij snel kwamen we tot een mooi voorstel waarbij we de motor voor het stadion mochten tonen aan alle Buffalo fans (die zelfs gratis op de foto konden), we opgenomen werden in het officiële draaiboek van de activiteiten voor de aftrap van de wedstrijd waarbij Barrie enkele rondjes mocht rijden én de kers op de taart, we mochten de aftrap geven van de wedstrijd!

Voor de foto's met de fans hadden we ook nog een knappe parapludame voorzien die het plaatje nog net iets meer perfectie gaf... Bedankt Bo voor jouw enthousiaste aanwezigheid!

Daarnaast bedanken we alle Buffalo supporters die langskwamen, het ganse Race Fanatixs racing team, onze partners en sponsors, fotografen Sebastien, Peter en Alexandra!
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post20

Race 7 : Open Trophy Chimay

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 30 jul, 2015 01:11:20

Race 7 : Open Throphy Chimay

We wisten op voorhand dat Chimay 2015 een moeilijke ging worden, vooral na wat er allemaal gebeurt was in de vorige editie was het voor mijzelf niet een wedstrijd waar ik naar uitkeek. Daarnaast was het ook voor onze piloot Barrie opnieuw een debut, hij had er immers nog nooit eerder gereden. We hadden van de organisatie vernomen dat er verbeteringen aan het circuit waren gedaan en dat de eerste chicane niet meer was opgenomen in het traject. Daarom hadden ze ook beslist om een verplichte vrije training voor alle piloten te organiseren op vrijdag. Dus vertrok het team reeds op donderdag om zich te installeren in de paddock.

volle gas het rechte stuk van 1.3 km op na de eerste rechter bocht.

Deze vrije training op een droog circuit bleek na afloop ook een 'getimde' sessie te zijn, maar dat vernamen blijkbaar veel piloten, waaronder ook Barrie pas achteraf. Maar met het oog op de zaterdag sessies, waarvoor regen voorspeld was, konden deze tijden toch nog wel van belang gaan zijn. Met een derde tijd bij de Junioren mochten we al bij al nog niet klagen, vooral omdat de andere juniors kort voor ons stonden.

Speaker with passion Willie interviewt Barrie.

Op zaterdag waren alle trainingen zoals verwacht in het nat en werd de tijd dus niet meer aangescherpt. We bleven dus derde junior met de vrijdagtijd van 1:51.

Doordat onze belangrijkste tegenstander in het kampioenschap, Bjorn Pauwels, jammer genoeg niet van de partij was in Chimay (net als in Zolder), zat de kans erin dat we de titel konden pakken, het was zaak om twee keer te finishen en punten te pakken. We wisten dus waar we aan toe waren.

Barrie in stijl door de eerste bocht.

Race 1 : tijdens de start van een droge race kon Barrie opnieuw niet zijn gebruikelijke superstart realiseren en kwam als derde junior door in de eerste bocht. Opnieuw achtervolgen dan maar en reeds in de derde ronde was hij Kurt Haeck voorbij. Toen de leider in de eerste bocht te laat in de remmen ging en rechtdoor ging, kon Barrie de leiding overnemen en de wedstrijd controleren en onderweg nog een knappe 1:46.3 op het bord knallen (snelste Jr tijd). De overwinning in wedstrijd 1 was binnen!

Yeah baby, number one!! Victory!

Race 2 : ondertussen was het in de namiddag opnieuw beginnen regenen en werd door de mecano crew de motor weer in regen setting gebracht. Finishen was de opdracht voor de titel. Barrie nam daarom bij de start geen enkel risico en kwam net als in de eerste wedstrijd als derde junior door de eerste bocht. Halfweg de wedstrijd werd opnieuw Kurt Haeck ingehaald en in de allerlaatste ronde waagde Barrie nog een uitrem actie voor de leiding, maar begreep dat het risico niet opwoog tegen het resultaat en consolideerde zijn tweede plaats. Tijdens de uitloop ronde kon Barrie bij post 2 de Buffalo vlag oppikken en werd gestopt bij de gedenkplaat van V1CK waar een speciaal gemaakte Champion t-shirt werd aangedaan, terwijl honderd meter verder het ganse team de baan op kom om hem te verwelkomen en feliciteren met de 2015 Jr Superbike titel!

Twee wedstrijden voor het einde reeds de titel binnenhalen had niemand durven dromen en dat dit werkelijkheid is geworden is vooral te danken aan het team en de sponsors/partners die in dit uitzonderlijke project zijn mee gestapt. Daarnaast wist Barrie in elke wedstrijd punten te scoren en stond hij altijd op het podium, dus heeft hij deze titel zeker niet gestolen! Dus, nogmaals proficiat Barrie, zonder jou zijn we niets!

Blinken op het podium.

Als opstarter en bezieler van dit project begint voor mij nu reeds de aanloop naar het volgende raceseizoen 2016, waarbij we snel gezonde ambities zullen formuleren met als één van de voornaamste doelstellingen onze partners nog beter 'in the picture' te brengen! En daar heb ik nu al veel zin in!

Manu De Soomer

onze partners.

  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post19

Race 6 : Battle of the Lowlands Zolder

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 13 jul, 2015 15:39:12

Race 6 : BeNeCup Battle of the Lowlands Zolder

Enkele dagen voor deze wedstrijd hadden we op een vergadering/team building/avondje stappen in snooker lounge De Pomerans beslist om een volgende stap in de groei van het team te proberen... het moest en kon allemaal nog wat beter als team, dat vond iedereen en we gingen bewijzen dat we er klaar voor waren.

Met deze positieve instelling beslisten twee sponsors (bedankt Replica Design en Qlima) om voor de wedstrijd op Barries favoriete circuit in Zolder een pitbox te huren voor het team, welke we op vrijdagavond zijn gaan installeren.

Tijdens de zonovergoten trainingen op Zaterdag bleek al snel dat het team vlotjes zijn draai gevonden had in de nieuwe werking en werd opnieuw veel bijgeleerd. De afstelling van de motor was nog niet 100% maar Barrie wist zich in beide vrije trainingen (met wat marge) toch als 1ste junior te plaatsen. (we zaten wel nog ruim 3 seconden van Barries bestijd van 2013 in Zolder).

Gezien we weinig te verliezen hadden, onze naaste concurrent was niet aanwezig op Zolder en omdat we wat marge hadden, beslisten we om enkele zaken serieus te veranderen aan de motor voor de races van zondag. Hier werd nog de ganse zaterdag aan gewerkt tot in de vooravond, maar daarna konden we ons met het team (en enkele andere teams) nog eventjes gaan amuseren in de Autobar.

Race 1 : enkele uren voor de wedstrijd was het lichtjes beginnen regenen, maar met het vrij rijden tussen de wedstrijden leek het alsof er toch een volledige droge lijn ging komen over het circuit...de bandenkeuze ging dus cruciaal zijn. Alles stond klaar op slicks, de buienradar werd zenuwachtig in de gaten gehouden en andere teams werden in het oog gehouden... Uiteindelijk beslisten we met het team om voor regenbanden te gaan en mocht de techcrew aan de slag. Heel veel teams, waaronder ook wij, hadden hierdoor de formatie ronde gemist (maar net omdat het er zoveel waren, had niemand hier erg in). Dus vertrokken bijna alle teams de warmup lap vanuit de pitstraat. Vier teams misten ook deze deadline en moesten dus ook de race starten vanuit de pitlane. Barrie kwam door al deze omstandigheden niet echt goed weg van de startlijn op de regenbanden en kwam na de eerste ronde door op P3. Maar zijn tempo was hoog genoeg en na 4 van de 10 ronden stoomde hij door naar P1 om uiteindelijk met meer dan 20 seconden voorsprong te finishen op de 2de junior. Naast de overwinning bij de Juniors werd Barrie ook nog eens mooi 12de algemeen.

Race 2 : slechts twee uur na de eerste race moest Barrie opnieuw aan de slag. De lunch werd door het team maar eventjes overgeslagen om de motor terug volledig om te bouwen naar de droogweer configuratie zodat alles ruim op tijd klaar was voor de start van de tweede race. Normaal is Barrie een super starter, maar ook tijdens de tweede race liep het weer niet zoals verwacht en kwam hij na de eerste ronde als voorlaatste door. Opnieuw een inhaalrace dus... Zeker nadat Barrie nog eens door de grindbak reed na een bijna crash met Kurt Haek. Maar in de vierde ronde stelde Barrie orde op zaken, nam de leiding over bij de Juniors en wist uiteindelijk met 13 sec. voorsprong te winnen. Dat Barrie fysiek sterk staat bewees hij nog eens door in de allerlaatste ronde zijn snelste rondje van het weekend te rijden.

Twee keer een overwinning op Zolder dus, en door de afwezigheid van Bjorn, staan we nu plots 95 punten voor in de strijd om de tittel, met nog 3 races (150 punten) te beslechten.

We danken opnieuw onze sponsors/partners en de talrijk opgekomen supporters. Tot over 14 dagen in Chimay, waar we misschien al de titel kunnen vieren... (maar we kennen het verhaal van het vel van de beer ook).


  • Reacties(2)//blog.motorsportspics.com/#post18

Race 5 : Oostende

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 23 jun, 2015 22:16:49

Race 5 : BeNeCup en IRRC weekend Oostende

Oostende, het werd aangekondigd als de laatste editie, maar voor het Race Fanatixs racing team ging het gewoonweg de allereerste keer zijn dat we op Oostende zouden racen. We hadden dus geen ervaring, geen data en weinig informatie om mee te starten. Na de eerste training bleek dan ook vrij snel dat het een lastig weekendje ging worden aan onze kust. Het hobbelige parcours beviel Barrie niet echt en dat resulteerde na de eerste training in een vijfde junior startplek op de grid.

In de tweede training werden nog wat aanpassingen aan de motor gedaan, maar het stuiterende parcours was zeer pijnlijk voor de rechter voorarm van Barrie. Op Zaterdag avond werden door de tech crew nog een paar veranderingen gedaan in de hoop een betere afstelling te vinden voor de motor, maar punten pakken zonder schade was onze voornaamste doelstelling voor zondag.

Op zondag wisten we dat het moeilijke races gingen worden, we stonden niet zo best op de grid, bovendien waren enkele straffe gastrijders aanwezig en hadden de andere junior piloten een pak meer ervaring in Oostende.

Barrie maakt jacht op zijn belangrijkste concurrent Bjorn Pauwels.

Race 1 : Barrie dook de eerste linker in als vijfde junior en volgde enkele ronden het spoor van Bjorn en Kurt. Door het onfortuinlijk uitvallen van Kurt wonnen we een plaats en toen Barrie halfweg ook nog Bjorn kon uitremmen in de eerste bocht, hadden we plots uitzicht op een derde stek. Barrie kon dit zonder al te veel problemen vast houden tot aan de geblokte vlag en zo eindigden we boven verwachting op het podium.

Race 2 : met het goede resultaat van race 1 reeds op zak, hadden we op voorhand besproken het zonder risico's aan te pakken in race 2. Barrie reed een verstandige race en wist op het goede moment in de wedstrijd door te stomen naar opnieuw de derde plek.

Tweemaal derde worden achter thuisrijders Jantje en Roel was het best mogelijke resultaat dat we konden halen. We lopen opnieuw verder uit in de stand voor het kampioenschap en al onze opgekomen supporters, sponsors en vrienden konden meegenieten van het podium en het feestje achteraf. Bedankt aan iedereen die erbij was!

Bedankt voor de leuke verrassing in het officiële programmaboekje van Oostende.


  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post16

Race 4 BK RAC Mettet

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 01 jun, 2015 12:50:14

Race 4 BK RAC Mettet race

Een week na de races van Oss konden we terug aan de slag in eigen land deze keer, in Mettet. Niet het favoriete circuit van Barrie, maar deze keer een race weekend zonder de aanwezigheid van de snelle Nederlanders. We vertrokken dus op vrijdag vol vertrouwen naar het circuit Jules Tacheny in Mettet.

De trainingen verliepen onder wisselvallige omstandigheden, maar gelukkig wel droog. Barrie kon in beide sessies zijn concurrenten voor het kampioenschap achter zich houden en moest enkel een Junior gastrijder voor zich dulden op de startgrid.

Race 1 : Barrie miste volledig zijn start en kwam pas als derde laatste door de eerste dubbele linker bocht... een inhaalrace kon beginnen. Reeds na 5 ronden was hij erin geslaagd om door te komen als tweede junior, maar het gat op de leider bedroeg reeds 11 seconden. Ronde per ronde knabbelde hij aan die voorsprong en met nog twee ronden te gaan zat Barrie op het rechte stuk in de slipstream van de leider en kon hij deze in de eerste bochten uitremmen. Victory!

Race 2 : net voor de aanvang van de race gingen de regensluizen open, waardoor de pitcrew nog snel in het park fermé een bandenwissel diende door te voeren. Een wet race ging het worden over 12 ronden. Deze keer kwam Barrie iets beter uit de startblokken, en hij moest enkel Kurt Haeck vlak voor zich zien in te halen. Wat al snel gebeurde op de met regen doorweekte piste. Nu de wedstrijd controleren en uitkijken wanneer Bjorn Pauwels (jammer genoeg mechanische problemen in race 1) komt opzetten. Een ultieme poging van Bjorn kwam er nog in de voorlaatste bocht, maar Barrie wist hem keurig af te houden en kon ook nu weer als eerste de geblokte vlag passeren... Champagne!!

Opnieuw een geslaagd weekend! We bedanken graag eens extra onze sponsor All Systems die ons verraste met een bezoek én al onze supporters die langs kwamen! Nu is het uitkijken naar de race waar Barrie al zo lang naar uitkijkt... voor het eerst en meteen ook voor het laatst racen in Oostende!
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post12

Race 3 BeNeCup Oss

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 30 mei, 2015 13:23:43

Race 3 BeNeCup Oss

Voor de derde manche van het kampioenschap trokken we alweer naar Nederland, meer bepaald naar Oss. De zenuwen waren toch net iets meer gespannen dan de vorige races want Oss is het circuit waar Barrie twee jaar geleden zwaar ten val kwam en drie ruggenwervels brak. We hadden dus ook onze doelstelling niet al te hoog gezet.

Tijdens de eerste training bleek Barrie toch al vrij aardig een ritme te vinden, maar had hij behoorlijk last van een speciaal steunverband dat we gingen testen om de armpump tegen te gaan. Het ding zat echter té strak en hierdoor kwam hij al snel terug binnen. In de tweede training liep het al snel wat vlotter en hadden we reeds in de vierde ronde stevig de koppositie in handen met 1.3 sec voorsprong. We beslisten om af te wachten maar niemand kwam nog in de buurt van Barrie zijn snelste ronde.

Race 1 : Barrie stond wel als eerste junior op de startgrid, maar stond helaas aan de buitenkant van de baan. Hierdoor kwamen na de start in de eerste bocht twee junior rijders binnendoor door de bocht. Barrie kon wel direct aansluiten en dus een beetje de kat uit de boom kijken. In ronde 5 kwam hij met een knappe uitrem actie op de tweede plaats en begon hij te jagen op de leider. Enkele ronden voor het einde wist hij ook die te passeren, maar enkele bochten voor het einde wist Kurt Haeck alsnog Barrie te verschalken en moesten we tevreden zijn met een tweede stek.

Race 2 : Deze keer kwam Barrie met zijn gekende kanonstart met een aardige voorsprong door in de eerste bocht. Na enkele ronden verscheen helaas de rode vlag (ongeval on track met gevaarlijke situatie) en kregen we een herstart van een ingekorte race over 5 ronden. Opnieuw was Barrie zeer goed weg en kon hij die koppositie tot het einde van de race controleren. Uiteindelijk kwam Barrie over de meet 0.3 seconden voorsprong op Bjorn Clauw. Victory!! En een ereronde met de Buffalo vlag hoog in de lucht om ons favoriete team te eren met hun titel!

We staan momenteel op de eerste plaats in de tussenstand voor het kampioenschap met 9 punten voorsprong op Bjorn. Komend weekend kunnen we alweer aan de slag op het circuit van Mettet.
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post11

Hengelo BeNeCup SBK

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 05 mei, 2015 11:00:58

BeNeCup Hengelo Nederland

Het voorbije weekend trok het Race Fanatixs racing team richting Nederland voor de tweede manche van het kampioenschap. Slechts 14 dagen na de operatie van Barrie hadden we onze doelstellingen en ambities behoorlijk aangepast en gingen we vooral kijken hoe Barrie het fysiek aankon.

Bij de eerste training kon Barrie een stint van 7 ronden rijden en pakte hierbij de snelste Junior SBK met 1.5 sec voorsprong op de tweede junior. Echter toen hij binnenkwam had hij behoorlijk wat last van zijn arm en beslisten we om tijdens de tweede training slechts twee korte sessies te rijden. Pas op het allerlaatste moment kwam Bjorn Pauwels nog net aan de beste tijd en konden we net als in Croix vlak achter hem starten.

Race 1 : na een goede start enkele plaatsen gewonnen en 7 van de 9 ronden in het spoor van Bjorn Pauwels gebleven aan een tempo dat gemakkelijk te volgen was. Na een klein foutje van Bjorn was het erop en erover, waarbij Barrie direct strak doortrok en de laatste twee ronden zomaar eventjes zijn snelste tijd met 2 seconden verbeterde. Aan het zwart wit geblokt had Barrie dan ook een viertal seconden voorsprong en nam de overwinning in de Junior klasse (ook nog 14 de algemeen!)

Race 2 : het scenario waarop we hadden gehoopt, een wet race. De regen was ondertussen met bakken uit de lucht gevallen en dat was in ons voordeel (minder vermoeiend voor de arm bij het aanremmen). Op voorhand de strategie vastgelegd, nu nog uitvoeren. Na een super start kwam Barrie met een ruime voorsprong op Bjorn door na de eerste ronde. Barrie wist deze te behouden tot aan de finish, hoewel Bjorn nog fel kwam opzetten. (10de algemeen! en strategie keuze tot in de puntjes correct)

We komen nu samen met Bjorn Pauwels aan de leiding in het kampioenschap, en het staat nu al vast dat het een spannende strijd tot het einde zal gaan worden om de Junior titel te pakken.

Helaas voorzien ze in Hengelo voor de Junior klasse geen apart podium en nemen we jammer genoeg ook geen beker mee naar huis, maar dit kon de pret niet bederven na dit superweekend.

We kijken alvast uit naar de volgende race in Oss, de thuisbasis van onze sponsor Qlima!

Bedankt aan al onze medewerkers, sponsors en supporters!  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post7

Training na het eerste wedstrijdweekend

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 17 apr, 2015 21:44:21

Barrie had tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen heel wat last in zijn rechterarm waardoor het steeds moeilijker werd om scherp en hard te remmen tijdens de wedstrijden. Tijdens een trackday van onze partner Circuitfun daags na de wedstrijd konden we op zoek gaan naar de oorzaak van deze problemen... lag het aan de motor of lag het aan Barrie zelf...

Tijdens de trainingsdag konden we heel wat dingen testen en verbeteren. We spraken met enkele mensen die heel wat ervaring hebben in het veergedeelte van de motor (waarvoor onze dank aan Stefan, Ron en Peter!) en konden heel wat instellingen verbeteren. De motor werd stabieler en makkelijker handelbaar, maar Barrie bleef last hebben van 'armpump'.

Daarom werd ook beslist om het probleem voor te leggen bij een gespecialiseerde dokter. Als snel kwam deze tot de vaststelling dat een operatie noodzakelijk is om het kwaad te verhelpen. Ondertussen onderging Barrie deze ingreep in het UZ Gent en is reeds goed en wel thuis. De komende dagen volgen intensieve kiné beurten om zo snel mogelijk weer gevoel en kracht te krijgen in de rechter arm.

Als alles goed gaat, gaan we sterker dan voorheen aan de start staan in Hengelo op onze volgende wedstrijd.
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post5

Wedstrijd 1 : Croix-en-Ternois

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 14 apr, 2015 22:58:04

We hadden nog maar weinig kunnen testen in de aanloop naar dit eerste raceweekend, maar we vertrokken toch vol vertrouwen naar Croix-en-Ternois. Het nieuwe project en concept bracht heel wat in beweging en de sfeer in de groep was na de Ghelamco shoot optimaal... we hadden er zin in!


Tijdens de eerste training bleek al snel dat we vooraan gingen meedoen, we sloten af op een tweede startplaats in de junior klasse. Helaas werd de tweede training een natte bedoening en werd snel de beslissing genomen om niet meer buiten te komen... we konden dus als tweede junior aan de race beginnen op zondag.

Wedstrijd 1 : na een fantastische start kwam Barrie na de eerste ronde door als eerste junior. Tot halfweg de wedstrijd bleef hij aan de leiding, maar kreeg steeds meer last van 'armpump' (vermoeidheid in de voorarm waardoor het steeds moeilijker werd om hard in de remmen te gaan). Barrie moest hierdoor het tempo laten zakken en kon de leider niet meer bedreigen, maar werd wel nog gemakkelijk tweede.

Wedstrijd 2 : na zowaar nog een betere start kwam Barrie opnieuw als eerste junior door, maar herhaalde zich het scenario uit de eerste race. We hadden enkele kleine aanpassingen aan de motor gemaakt om de armpump zoveel mogelijk te beperken, we maakten vorderingen, maar deze bleken uiteindelijk niet voldoende. Verstandig nam Barrie vrede met de tweede plaats en de bijhorende punten voor het kampioenschap.

We eindigen het weekend met twee trofeeën én de snelste junior rondetijd. Een fantastisch resultaat na de lange inactieve race periode van Barrie.

In de komende trainingsessies gaan we dan ook op zoek gaan naar de oorzaak van deze hardnekkige armpump...

Bedankt aan het ganse team, de mecano's, de crew, de sponsors en de supporters die ons kwamen bezoeken en steunen. Op naar de volgende race op het stratencircuit van Hengelo in Nl
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post4

Ghelamco Arena fotoshoot en eerste training

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 08 apr, 2015 23:08:50

Woensdag 8 april, een dag waar we met het ganse team hadden naar uitgekeken... Onze fotoshoot in de Ghelamco Arena. Met de motor tot op de rand van de grasmat, afgevaardigden van onze hoofdsponsors (Replica Design, Qlima, All Systems, Snookerlounge De Pomerans en Bimoto), een knappe paraplu dame en een piloot in opperste stemming uitgedost in de net geleverde Jartazi teamwear... Een ontspannen sfeertje en 150 clicks later konden we afsluiten.

Daarna nog eventjes langs het trainingscomplex waar we na de gesloten training van de Buffalo's fier onze motor konden laten zien aan de spelers en coachstaff. Vooral Hein en Bernd, beiden zelf motards, wisten het wel te appreciëren, maar ook de spelers toonden belangstelling in ons Buffalo raceproject en gingen met plezier mee op de foto.

Twee dagen eerder had Barrie ook voor het eerst kunnen trainen met de motor. Het werd een zeer leerrijke testdag, waarbij heel wat nieuwe instellingen werden getest en veel nieuwe data kon verzameld worden. Ook voor de fysieke paraatheid van Barrie was het een goede test, het was immers een tijdje geleden dat hij nog eens kilometers had kunnen maken op de motor.

Na de test en de fotoshoot is het enthousiasme in het team nog gegroeid en kunnen we zeggen dat we met vertrouwen klaar zijn voor de start van het seizoen in Croix-en-Ternois komend weekend. Iedereen welkom om te komen supporteren!
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post3
Volgende »