MotorSportsBlog

MotorSportsBlog

een blog over... a blog about

Motorsports and photography! On photography you will find news, tips, tricks, tutorals, instructions, gear reviews and much more for starting photographers to the more experienced. For the petrol heads, there will be news and personal insight from the first row on various championships and my experiences as a newborn Road Race teammanager.

Training na het eerste wedstrijdweekend

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 17 apr, 2015 21:44:21

Barrie had tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen heel wat last in zijn rechterarm waardoor het steeds moeilijker werd om scherp en hard te remmen tijdens de wedstrijden. Tijdens een trackday van onze partner Circuitfun daags na de wedstrijd konden we op zoek gaan naar de oorzaak van deze problemen... lag het aan de motor of lag het aan Barrie zelf...

Tijdens de trainingsdag konden we heel wat dingen testen en verbeteren. We spraken met enkele mensen die heel wat ervaring hebben in het veergedeelte van de motor (waarvoor onze dank aan Stefan, Ron en Peter!) en konden heel wat instellingen verbeteren. De motor werd stabieler en makkelijker handelbaar, maar Barrie bleef last hebben van 'armpump'.

Daarom werd ook beslist om het probleem voor te leggen bij een gespecialiseerde dokter. Als snel kwam deze tot de vaststelling dat een operatie noodzakelijk is om het kwaad te verhelpen. Ondertussen onderging Barrie deze ingreep in het UZ Gent en is reeds goed en wel thuis. De komende dagen volgen intensieve kiné beurten om zo snel mogelijk weer gevoel en kracht te krijgen in de rechter arm.

Als alles goed gaat, gaan we sterker dan voorheen aan de start staan in Hengelo op onze volgende wedstrijd.
  • Reacties(0)//blog.motorsportspics.com/#post5