MotorSportsBlog

MotorSportsBlog

een blog over... a blog about

Motorsports and photography! On photography you will find news, tips, tricks, tutorals, instructions, gear reviews and much more for starting photographers to the more experienced. For the petrol heads, there will be news and personal insight from the first row on various championships and my experiences as a newborn Road Race teammanager.

Ghelamco Arena ererondje

Race Fanatixs Team managingGeplaatst door Manu11 05 okt, 2015 15:59:38

Ghelamco Arena ereronde thuiswedstrijd tegen Standard Luik

Nadat we in Chimay de titel hadden binnengehaald, in hetzelfde jaar als Kaa Gent voor het eerst de titel pakte in de hoogste klasse, had ik een leuk idee voelen opkomen in mijn hoofd... 'Wat zou het super zijn mochten we een paar rondjes kunnen rijden in een volle Ghelamco Arena'. Goede publiciteit voor onze partners, voor het raceteam, maar ook voor onze sport in het algemeen.

Na een mailtje naar de mensen van Kaa Gent met een voorstel van het idee, kregen we een zeer enthousiaste mail terug met de uitnodiging tot een bespreking om dit idee om te zetten naar iets haalbaar. Zo kwam ik op een mooie middag terecht in de burelen op de 4 de verdieping van de Ghelamco Arena, en al vrij snel kwamen we tot een mooi voorstel waarbij we de motor voor het stadion mochten tonen aan alle Buffalo fans (die zelfs gratis op de foto konden), we opgenomen werden in het officiële draaiboek van de activiteiten voor de aftrap van de wedstrijd waarbij Barrie enkele rondjes mocht rijden én de kers op de taart, we mochten de aftrap geven van de wedstrijd!

Voor de foto's met de fans hadden we ook nog een knappe parapludame voorzien die het plaatje nog net iets meer perfectie gaf... Bedankt Bo voor jouw enthousiaste aanwezigheid!

Daarnaast bedanken we alle Buffalo supporters die langskwamen, het ganse Race Fanatixs racing team, onze partners en sponsors, fotografen Sebastien, Peter en Alexandra!
  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.